[Concerto Kids] Nieuwsbrief september 2018
 
Full Image

#NIEUWE BOEKEN

yd2

Handboek Voor Een Keververzamelaar

M.G. Leonard 13,99
Voor de lezers van Keverjongen, Keverkoningin en Keverhelden en degenen die de wondere wereld van de kevers nog moeten ontdekken!
Darkus leerde alles over kevers uit het oude handboek van zijn vader. Vanaf nu kunnen alle lezers van de keverserie dit boek raadplegen en de keverwereld zelf ontdekken! Entomoloog Monty G. Leonard neemt je bij de hand en vertelt alles wat je moet weten over de wereld van de kevers. Deze prachtig geïllustreerde gids is het perfecte startpunt voor alle jonge keverliefhebbers. 
meer info 
yd2

De Waarheid Volgens Mason Buttle

Leslie Connor 17,99
Mason Buttle woont met zijn oma en zijn oom op een oude, verwaarloosde appelboerderij. Daar voelt hij zich fijn, maar school is een ander verhaal. Mason is namelijk de grootste, zweterigste en - laten we het aardig zeggen - niet de slimste leerling. Daar komt nog bij dat zijn beste vriend vijftien maanden geleden dood werd gevonden in de boomgaard. Sindsdien wordt Mason niet met rust gelaten door de plaatselijke inspecteur, die zijn verhaal niet lijkt te geloven. Gelukkig ontmoet Mason Calvin: het dunste, kleinste en misschien wel slimste jongetje van de school. De twee worden onafscheidelijke vrienden. Maar dan lijkt de geschiedenis zich te herhalen... 
meer info 
yd2

Van Twee Ridders

Imme Dros & Harrie Geelen 16,99
"Er leefden lang geleden eens twee ridders. Een tweeling, in hetzelfde uur geboren.
Ze woonden op een berg in een kasteel...'
Zo begint elk verhaal dat papa vertelt aan de tweeling Luuk en Lars. De broers vinden het prachtig, want ze spelen zelf het liefst elke dag riddertje. Ze vechten tegen draken en roepen "Te wapen' als een van beiden in gevaar is. Maar als Lars na een auto-ongeluk ernstig gewond in het ziekenhuis belandt en lang bewusteloos blijft, is het dreigende gevaar te groot voor een simpele ridder. Of toch niet? 
meer info 
yd2

Als Tijd Voorbij Gaat

Isabel Minhos -& Madalen Matoso 14,95
De tijd is altijd om ons heen. Al kun je tijd niet zien, toch weten we dat hij er is. Omdat jij groter groeit en je broeken te kort worden,omdat je tanden verliest en er nieuwe voor in de plaats krijgt, of omdat boeken soms geel worden. Toch is er één ding dat ondanks tijd altijd hetzelfde zal blijven. Voor kinderen vanaf 6 jaar. 
meer info 
yd2

Mijn Clementine

Amy Novesky & Roberto Innocenti 16,99
Een sfeervol boek met prachtige illustraties van de bekroonde Roberto Innocenti. Voor iedereen vanaf 8 jaar die houdt van zeewind, avontuur en knap tekenwerk.
De kapitein vertelt over zijn schip, dat vijftig jaar in de vaart was. Van de bouw en tewaterlating, via de wereldreizen en de dienstverlening in oorlogstijd, tot de rustplaats op de bodem van de zee.  meer info
yd2

Katvis

Tjibber Veldkamp 15,99
Ate heeft online een vriend: Baptiste. Baptiste is illegaal in België en Ate legaal in Nederland, maar ze houden van dezelfde youtubers en whatsappen elke dag. Wanneer Baptiste op een dag appt dat hij uit geldnood zijn telefoon moet verkopen weet Ate een oplossing: hij gaat hem zijn oude Samsung brengen. Ate neemt stiekem de trein naar Brussel. Voor hij op de afgesproken plek aankomt wordt hij aangesproken door een meisje. Ze stelt hem een deal voor: als hij haar meeneemt naar Nederland, helpt zij hem weg te komen uit Brussel. Kan hij haar vertrouwen?  meer info

Binnenkort Binnen

yd2

Vriendschap Is Alles

Stine Jensen
17,99 31-08 
yd2

Hallo Meneer De Uil

50 Jaar Fabeltjeskrant Patrick Bremmers 25,99 14-09
yd2

Zeven Manieren Om In Slaap Te Vallen

Theo Olthuis & Marieke Nelissen 14,50 19-09
yd2

Het Was Donker En Uitzonderlijk Stil

Einar Turkowski  12-09
yd2

Als Mijn Maan Jouw Zon Zou Zijn

Andreas Steinhofel 12-09
yd2

Vosje

Edward Van De Vendel - & Marije Tolman 18-09
yd2