[Mania] Nieuwsbrief Week 01
 
Email Header

#POP

yd2

DAVID BOWIE - BLACKSTAR

David Bowie - Blackstar 16,99 /
LP+16 paginas boekwerk 29,99 

Bowie heeft qua muziek maken en opnemen al jaren maar één doel: hij wil steeds weer vernieuwend zijn. En verdorie, dat is hem weer gelukt. Hoe hij dat zelf zegt? ‘Oh, I’ll be free, just like that bluebird’. Wist u trouwens dat zo’n bluebird symbool staat voor ‘gelukkig zijn’? Dat zullen massa’s fans ongetwijfeld weer zijn als ze met dit album geconfronteerd worden. En hopelijk is hij het zelf ook, want van nieuw materiaal van deze artiest in topvorm kan je echt geen genoeg krijgen... Daar waar The Next Day een paar jaar geleden een zeer verrassende comeback genoemd kon worden, blijkt Blackstar een minstens zo verrassende doorstart. (lees verder)

overzicht Bowie:
www.platomania.eu/david-bowie
yd2

GRATIS LINNENTAS BIJ HET ALBUM

Bij aanschaf van Blackstar in onze winkels krijg je een fraai linnentasje cadeau. Deze actie geldt alleen nog bij aanschaf van de CD of LP in onze winkels. Online zijn de tasjes helemaal op.
Degenen die het album reeds besteld hadden via de site krijgen de tas wel erbij.
yd2

PLAATJE PRAATJE DAVID BOWIE -
VANDAAG 7 JANUARI IN CONCERTO 

Jan Vollaard en Louise de Koning brengen een ode aan de genialiteit van David Bowie met behulp van verhalen, anekdotes, onverwachte filmpjes en vooral veel muziek! Voor de Bowiefans maar ook voor de beginneling die nu eindelijk wel eens wil weten wie deze kameleon van de popmuziek nou eigenlijk is.
7 januari 18:00 uur @ Concerto Koffie
yd2
Eefje De Visser - Nachtlicht 12.99  / LP 19,99 
ZATERDAG 30 JANUARI INSTORE IN CONCERTO!
Eefje de Visser won net iets meer dan zes jaar geleden de destijds nog zeer prestigieuze Grote Prijs van Nederland in de categorie singer-songwriter. Op haar twee tot dusver verschenen platen ontwikkelde ze vervolgens een uniek eigen geluid. Dat dit geluid op het in 2013 verschenen Het Is nog lang niet was uitgegroeid laat Eefje de Visser horen op haar nieuwe plaat Nachtlicht. Nachtlicht borduurt voort op de vorige twee platen van de singer-songwriter uit Utrecht, maar slaat ook zeker nieuwe wegen in. (lees verder
yd2 yd2 yd2
Full Image

PLATOSONIC @ PLATO GRONINGEN 14, 15 & 16 JANUARI

Bij Plato Groningen (en de buren van de Coffee Company) weer diverse optredens overdag tijdens Eurosonic / Noorderslag! ENTREE = GRATIS maar vol = vol 

Op het programma o.a. My Baby, De Staat, Erikson Delcroix en vele anderen! 
meer info en updates : www.platomania.eu/platosonic-2016 of het Facebook event
yd2

CONCERTO RADIO 

Concerto Radio, aflevering 107 (1 januari).

Concerto Radio, aflevering 107 (1 januari 2016). Radioshow @ PinguinRadio.com, met hierin de fijnste nieuwe must-haves uit de Amsterdamse muziekwinkel Concerto op LP en CD.

Ditmaal releases van oa: Aidan Knight, Holy Holy, Boogie Beasts, Shearwater, Dylan LeBlanc, Jennylee, The Dirty Streets, Hinds, Gloria Ann Taylor, Kiss The Anus Of A Black Evangelist, Guadalupe Plata, en Ms. John Soda, plus een instore van Editors.

LUISTER HIER:  www.concerto.nl/concerto-radio

#VINYL

Full Image
yd2 yd2

BJORK


​"Debut" en andere titels
180 gram vinyl uitgaven
yd2

CHEF' SPECIAL


​LP: 19,99

#DVD

yd2
True Detective seizoen 2 (3DVD) 34,99 / BLURAY 39,99
​HBO AANRADER!!!

Dezelfde schrijver, maar een nieuwe setting en nieuwe personages; dat is wat het tweede seizoen van hitserie True Detective te bieden heeft. Nic Pizzolatto schreef voor dit seizoen een gloednieuwe verhaallijn en sterren als Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams en Taylor Kitsch geven gestalte aan de detectives en criminelen die de nieuwe Californië-setting bevolken. Acht spannende afleveringen vertellen hun verhaal...
Seizoen 1 (met Matthew McConaughey en Woody Harrelson) nu voor 19,99, must-see!
yd2

LUMIERE ACTIE - NU 9,99 (OP=OP)

Een aantal mooie tv-series nu een stuk goedkoper.
O.a. een aantal Scandinavische series zoals de eerste seizoenen van Borgen en the Killing. Verder de "Nederlandse Breaking Bad" Hollands Hoop en de Italiaanse serie Gomorra over de Napolitaanse maffia. Stuk voor stuk aanraders!
Let op: het is een tijdelijke actie dus OP=OP 

Bekijk HIER een overzicht
yd2

BORGEN 1

4DVD NU 9,99 
yd2

KILLING 1

5DVD NU 9,99 
yd2

1864

3DVD NU 9,99
yd2

ARNE DAHL 1

2DVD NU 9,99 
yd2

DICTE

3DVD NU 9,99 
yd2

BECK 1

4DVD NU 9,99
yd2

REAL HUMANS 1

4DVD NU 9,99
yd2

WALLANDER 1

6DVD NU 9,99
yd2

WALLANDER 2

7DVD NU 9,99
yd2

GOMORRA

4DVD NU 9,99
yd2

HOLLANDS HOOP

3DVD NU 9,99
2BLURAY NU 9,99
yd2

QUIZ ME QUICK

3DVD NU 6,=
yd2

BESTE FILMS VAN 2015 VOLGENS 
DE VOLKSKRANT

Hieronder een overzicht van de beste films volgens de Volkskrant die op dvd verkrijgbaar. Inside Out en Son of Saul verschijnen nog net als Carol waarvan wel de soundtrack al te krijgen is. 
yd2

TURIST

DVD: 8,99
yd2

BIRDMAN

DVD: 9,99
yd2

TIMBUKTU

DVD: 16,99
yd2

INHERENT VICE

DVD: 17,99
yd2

PRINS

DVD: 9,99
yd2

#KLASSIEK

yd2

Aafje Heynis (1924-2015) 

Dank sei Dir Herr
Aafje Heynis (alt) 8,50

Aafje Heynis (1924-2015) heeft een prachtige altstem. Op jonge leeftijd valt zij door haar bijzondere lyrische stem op. Aafje Heynis wordt naar Aaltje Noordewier en andere toonaangevende muziekpedagogen gestuurd. Eerst treedt ze op als oratoriumzangeres. Door de beroemde uitvoering van de Altrapsodie van Brahms krijgt zij in brede kring volle aandacht. Er volgen opnamen voor Philips, haar repertoire gaat van Bach tot Martin. Dit album met opnamen uit de jaren vijftig en zestig geeft een goed beeld van Aafje Heynis als opera- en liederenzangeres met werken van Bach, Von Gluck, Händel, Schubert, Frank en Strauss.
yd2
Remy van Kesteren - Tomorrow Eyes 18,99 /
LP 24,99 (vanaf 25-3) 

“Sinds mijn afstuderen vier jaar geleden heb ik me langzaam losgeweekt van de verwachtingen die anderen hadden, die ik zelfhad. En eindelijk durfde ik dan de stap te zetten. Ik begon te schrijven. ’s Nachts. Op weg naar concerten. Tijdens de soundcheck.Na afloop in hotelkamers. In het vliegtuig op tournee. In de trein naar een afspraak. In de file. Tijdens een bezoek aan de tandarts.Er kwam een energie vrij die me overdonderde. Aan alle kanten voelde ik mijn tekortkomingen maar het was een bevrijding omgewoon te schrijven wat ik voel, zonder te veroordelen, zonder te verwachten. Gewoon te schrijven wat ik voel dat ik moetschrijven. Op dit moment. Nu. Tomorrow Eyes is het resultaat van die zoektocht naar mijn eigen muzikale wereld.”
yd2