Vergoeding NHGDoc & meer.. | Sept. 2017
 
Email Header

ZWGA kiest voor NHGDoc

John Geurts, Medisch directeur ZWGA zorggroep: "Zorggroep ZGWA werd door de zorgverzekeraar gevraagd om een aantal kwaliteitsverhogende projecten aan te wijzen die voor extra financiële ondersteuning in aanmerking konden komen. We waren er snel uit. Na consultatie met de huisartsen werden praktijkaccreditering, het verhogen van het niveau van de FTO en beslisondersteuning aangewezen. Door middel van NHGDoc hebben we dat laatste voor een grote groep tegelijk kunnen realiseren."
yd2
Ontvangt u al een vergoeding voor NHGDoc?
Is CZ uw preferente zorgverzekeraar? Dan komt u in aanmerking voor een financiële vergoeding van NHGDoc. U ontvangt € 0,20 per jaar per ingeschreven verzekerde van CZ. Lees meer >
Bij alle zorgverzekeraars kunt u in aanmerking komen voor aanvullende prestatievergoeding vanuit segment 3, aangevraagd vanuit de zorggroep, voor het gebruik van NHGDoc.

Scoor hoog op de indicatoren
NHGDoc ondersteunt bij het zo hoog mogelijk scoren op de indicatoren op onder andere: adequaat verwijzen, diagnostiek en doelmatig voorschrijven van geneesmiddelen.

 

 

 

NHGDoc in de praktijk
Casus polyfarmacie

Mevrouw de Lange, 72 jaar, komt met haar zoon op spreekuur ter controle van haar nierfunctie. Er is sprake van een sterk verlaagde eGFR. In het HIS ziet u de gele NHGDoc knop verschijnen. Een noodzakelijke dosisaanpassing van de methotrexaat in verband met de eGFR is nodig. Wat adviseert u nog meer? Klik op de onderstaande knop om het te ontdekken.

yd2
Het wordt steeds vaker van u als arts verwacht een structurele medicatiebeoordeling uit te voeren bij polyfarmaciepatiënten. NHGDoc ondersteunt u bij het identificeren van patiënten ouder dan 65 jaar met polyfarmacie. Wilt u weten waar NHGDoc u op attendeert bij het domein Polyfarmacie? Lees meer>

 

 

 

Volg een Masterclass
En ontvang accreditatiepunten

Wilt u weten hoe NHGDoc u in de praktijk kan helpen? Vraag dan een geaccrediteerde NHGDoc Masterclass aan. Ervaar tijdens deze masterclass met uw (hele) team, arts(en), POH’s en eventueel assistentes wat NHGDoc voor een ieder kan betekenen.

yd2

 

 

 

Team NHGDoc breidt uit

Sinds juli versterken drie nieuwe collega’s het NHGDoc team. Welkom!
yd2
Ida Poortinga
Medische content
yd2
Monique Huijnen
Relatiemanager
yd2
Vivian Rohmes
Marketing & Communicatie
Full Image
Meer informatie of abonnement afsluiten?
Ga naar ​ www.nhgdoc.nl of bel 010-8503939

ExpertDoc B.V.
uitgever van NHGDoc
www.expertdoc.nl
yd2