Uitnodiging Torre Florim in Concerto
 
Email Header
Interviews met muzikanten, artiesten en professionals uit de muziekindustrie. GRAP organiseert in samenwerking met de Melkweg Amsterdam een nieuwe reeks Rock Your Business avonden in het Concerto Recordstore Café, naast de succesvolle maandelijkse (op de eerste dinsdag van de maand) avonden in de Melkweg. Donderdag 14 december is de vierde Rock Your Business Concerto van dit seizoen, met niemand minder dan Torre Florim (De Staat) als gast.

Bij deze willen we iedereen die hiervoor interesse heeft van harte uitnodigen
De toegang is helemaal gratis, je kan zo binnenlopen. 


Torre Florim (1985) is bekend als frontman en liedjesschrijver van de band De Staat. Met deze groep bracht hij vijf albums uit, ook won hij diverse prijzen waaronder een 3FM award voor beste album en een Edison in de categorie rock. De band toerde door Europa, Canada en Amerika en stond op festivals als Glastonbury, Lowlands, Dour en Pinkpop. De videoclip van het nummer Witch Doctor heeft een kleine vier miljoen views op YouTube en wordt tijdens liveoptredens nagespeeld in het publiek. In 2015 richtte Torre samen met vijf andere BAM! op. BAM! is een beroepsvereniging die zich in zet voor de nieuwe generatie songwriters en artiesten.

Vaste interviewer en tevens gezicht van Rock Your Business Concerto isFlip van der Enden (muzieksamensteller bij Pinguin Radio en docent Muziekgeschiedenis aan het Conservatorium van Amsterdam). Bovenal is Flip een wandelende muziekencyclopedie en een begeesterd verteller.

Datum: donderdag 14 december 
Locatie: Concerto Recordstore Café - Utrechtsestraat 52 A'dam 
Deur open: 18:30
Aanvang: 19:00
Gratis entree (vol=vol)

www.facebook.com/events/131188694212308/
Full Image
yd2