Uitnodiging Plato Planet 24/9 in de Oosterpoort
 
Email Header
Beste klanten,

Op zondag 24 september vindt in samenwerking met de Oosterpoort de 10e editie van het PlatoPlanet plaats in de Oosterpoort Groningen. Op drie podia kun je genieten van de bands en verder is er weer de Popquiz waar je weer een van de fel begeerde canvasdoeken uit de Plato Groningen collectie kunt winnen.

We willen jullie hierbij van harte uitnodigen en we hopelijk tot de 24ste!

Vrijkaarten actie:
Bij besteding van 15 euro aan cd's, vinyl of dvd’s krijg je bij Plato en Concerto twee tickets helemaal gratis. Ook bij het kopen van twee kopjes koffie bij de CoffeeCompany in Groningen krijg je  twee kaartjes gratis. Tickets zijn voor 5,- per stuk te koop bij de Oosterpoort en bij Plato.


FB-event:  www.facebook.com/events/1621696844515252
Full Image
yd2

Everything Everything

Melancholische melodieën, house beats, synths, gitaarwerk, een piano. Overduidelijk een band van de texturen en diepere lagen. 
 
yd2

Trevor Sensor 

Een karakteristieke stem die klinkt alsof die al decennia liedjes zingt, maak kennis met de pas 22-jarige Amerikaanse singer-songwriter Trevor Sensor. 
yd2

Black Honey

Vierkoppige rockband uit Brighton met pakkende nummers doordrenkt met een gruizig scherp randje, een psychedelisch jaren zestig sausje en de sensuele zang van Izzy Bee. 
yd2

Palmsy

Het Amsterdamse Palmsy zweeft tussen sprankelende indie pop en de levendige energie van pop-punk. Mix deze twee genres met de punch van 90s alt-rock zoals Weezer.

yd2

Charly & the Lesbians

Brabantse garagepunkers, schunnig als The Stooges, fantasierijk als Daniel Johnston en bevlogen als Jay Reatard.
yd2

Dakota

Dakota raakt met persoonlijke teksten en prachtige samenzang en is niet bang om de waarheid op tafel te leggen. Het repertoire doet denken aan de sferen van the XX en Radiohead, de benadering van Warpaint en de vocalen van Sia
Foto's Plato Planet 2016.
Jeangu Macrooy, Indian Askin, Klangstof en The Tibbs
yd2 yd2
yd2 yd2
p.s. 
Elke week onze nieuwsbrief ontvangen met de laatste releases, instore-optedens en meer? Schrijf je dan in via   www.platomania.nl of deze  link
yd2