Nieuwe richtlijnen NHGDoc?
 
Email Header
yd2

Bijwerkingzoeker quick tour

Een volle agenda + veel administratie= te weinig tijd. De Bijwerkingzoeker van NHGDoc levert huisartsen en POH'ers tijdwinst op! Bekijk  hier binnen 1:11 minuut de quick tour over de Bijwerkingzoeker.

De Bijwerkingzoeker is beschikbaar voor alle NHGDoc gebruikers met een abonnement. Heeft u nog geen NHGDoc abonnement? U kunt zich  hier abonneren.

 

 

 

yd2

Op welke richtlijnen heeft u ondersteuning nodig?

Tot nu toe ondersteunt NHGDoc u met de meest voorkomende chronische domeinen zoals COPD, Astma, DM2 en CVRM, maar ook o.a. op de domeinen Atriumfibrilleren, Nierschade, Hartfalen, Schildklier, Leverziekten, Polyfarmacie en Fractuurpreventie. Welke richtlijnen zouden volgens u niet mogen ontbreken in NHGDoc? U kunt dit via onze website aangeven. Wij horen het graag!

 

 

 

yd2

Vergoeding NHGDoc

Segment 3 resultaatbeloning en innovatiegelden omvat 5% van de omzet van een huisartsenpraktijk. Het LHV beloont extra inspanningen wanneer er gevalideerde indicatoren zijn en een eenvoudige werkbare aanpak. NHGDoc valt onder segment 3 innovatiegelden. Dit betekent dat u in aanmerking kunt komen voor een vergoeding voor NHGDoc.

Onderdelen voor vergoedingen binnen segment 3, die van toepassing zijn op NHGDoc:
- Adequate diagnostiek.
- Doelmatig voorschrijven van geneesmiddelen, dankzij de Bijwerkingzoeker in NHGDoc.
- Innovatief product.
- Verbeteren kwaliteit en doelmatigheid van basishuisartsenzorg, door bevordering van de richtlijnadherentie.
Wilt u in aanmerking komen voor een (volledige) vergoeding van NHGDoc?
Informeer via uw zorggroep of (preferente) zorgverzekeraar, aan de hand van bovengenoemde onderdelen, of u in aanmerking kunt komen voor een volledige vergoeding van NHGDoc.

 

 

 

yd2

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen

Volg dan onze social media kanalen. Wist u bijvoorbeeld dat in één oogopslag alle prioriteitsadviezen zichtbaar zijn? En dat handige iconen het prioriteitsniveau van een advies aanduiden?

Via onze social media kanalen bent u als eerste op de hoogte van deze nieuwe ontwikkelingen!

Twitter |  LinkedIn |  YouTube |  Facebook

 

 

 

Meer informatie of abonnement afsluiten?
Ga naar www.nhgdoc.nl of bel 010-8503939

ExpertDoc B.V.
uitgever van NHGDoc
www.expertdoc.nl
yd2