Nu beschikbaar: Ziektelastmeter COPD
 
Email Header

Nú beschikbaar: Ziektelastmeter COPD

Na de succesvolle pilot met MicroHIS is deze maand de Ziektelastmeter COPD beschikbaar gesteld voor alle HIS-en met NHGDoc. Als bij een patiënt de episode COPD is vastgelegd, komt de patiënt in aanmerking voor het bijhouden van de Ziektelastmeter COPD. 

Meer informatie over het gebruik van de Ziektelastmeter COPD? Klik hier.
yd2
Voordeel van het gebruik van de Ziektelastmeter COPD via NHGDoc is dat alle relevante metingen, zoals geregistreerd in uw HIS, worden meegenomen. Dit bespaart u tijd! Daarnaast neemt NHGDoc ook voorgaande metingen mee. Zo hebben u én de patiënt dankzij de grijze ballonnen ook inzicht in het verloop van de ziektelast.

 

 

 

Bijwerkingzoeker

Zoals u wellicht voorbij hebt zien komen in de Huisarts & Wetenschap van deze maand bespaart de Bijwerkingzoeker veel tijd. 
Benieuwd naar de Bijwerkingzoeker? Bekijk hier de Bijwerkingzoeker quick tour (1:11 min.).

De Bijwerkingzoeker vindt u in NHGDoc via de button Bijwerkingen in het menu "start". Sluit hier een NHGDoc abonnement en profiteer van de tijdsbesparende Bijwerkingzoeker.
yd2
Dokter, ik heb zoveel last van...
David Reijmerink (huisarts) onderstreept het nut van de Bijwerkingzoeker met een mooi voorbeeld. ’Eén van mijn patiënten heeft al maanden maagklachten. Voor zijn coloncarcinoom, palliatieve fase maar stabiel, heeft hij recent chemotherapie gehad en daarnaast slikt hij ook nog medicatie voor hart- en vaatziekten. Ik bereid mij voor op een lange zoektocht naar de oorzaak en oplossing. Na een snelle blik in de Bijwerkingzoeker van NHGDoc zie ik als eerste optie macrogol! Niet de medicatie waar ik als eerste aan dacht.  Zo blijkt echt de meerwaarde van dit soort systemen en computers: die kunnen dit soort relaties sneller leggen.” 

 

 

 

LHV Huisartsbeurs 2018

Zaterdag 7 april vond de LHV Huisartsbeurs plaats en NHGDoc was erbij! We zijn erg tevreden over het verloop van de dag. Het contact met de huidige gebruikers, het Bijwerkingenspel, geven van demo's, beantwoorden van vragen: het kwam allemaal aan bod tijdens deze enerverende dag. Heeft u ons gemist op de Huisartsbeurs en heeft u vragen of opmerkingen? Onderin in de nieuwsbrief vindt u onze contactgegevens. Het NHGDoc team staat graag voor u klaar!
yd2

 

 

 

Voor meer informatie:
www.nhgdoc.nl | info@nhgdoc.nl | 010-8503939

ExpertDoc B.V.
uitgever van NHGDoc
www.expertdoc.nl
yd2