Jonathan Wilson instore, Guns N' Roses actie, John Coltrane luistersessie
 
Email Header
Beste mensen,

We hebben weer een mooi weekend voor de boeg. De Concerto‘s zijn keihard fan van het album van indie-rockers H 0 W R A H en vrijdag komen ze optreden.
Op zaterdag hebben we niemand minder dan Jonathan Wilson te gast! 
Full Image

H 0 W R a H

vrijdag 22 juni - 17:00

"De geest van Zoppo en Space Siren komt tot leven in noise-revelatie H 0 W R a H
Frontman Cees van Appeldoorn was eind jaren negentig met Zoppo, een van de vaandeldragers van het Amsterdamse Transformed Dreams label, al in de weer met lo-fi indie en noiserock. Hij is weer muziek gaan maken en heeft geestverwanten gevonden in de ritmesectie van noise-collega’s Space Siren (bassist Aico Turba en drummer Ineke Duivenvoorde) en ook gitarist Gijs Loots (ex-Bombay, Houses, Slow Worries) sloot zich aan. Platenboer en gitaarconnaisseur Jan Kooi (Elpee Groningen) plaatst H 0 W R a H ‘in het gebied waar Dinosaur Jr. en Sonic Youth samen komen’." tekst Never Mind The Hype.
Full Image

Jonathan Wilson

Zaterdag 23 juni - 13:00

Wellicht kan Jonathan Wilson beschouwd worden als een indie-superster. Na zijn debuut ‘Frankie Ray’ (2007) brak hij door met Gentle Spirit in 2012 en Fanfare in 2013. Aanvankelijk liet Wilson zich zien als een Westcoast-troubadour à la Neil Young of Jackson Browne maar tegenwoordig breidt hij zijn muzikale speelveld uit naar Britse seventies en eighties rock. Na o.a. een album voor Father John Misty te hebben geproduceerd verscheen dit jaar zijn vierde  ‘Rare Birds’. Deze is o.a. te krijgen in een versie met speciaal artwork en goud gekleurd vinyl. En hoe mooi is het dat hij op zaterdag 23 juni naar Concerto komt voor een optreden! Wanneer krijg je de kans om hem te zien in deze intieme setting? Jonathan zal een een aantal nummers spelen en na afloop zijn fans ontmoeten en albums signeren. 

Win tickets voor het Melkweg concert 

Op 8 september staat Jonathan Wilson voor een optreden en we mogen twee kaarten hiervoor verloten. Check de actie hier
Full Image

John Coltrane luistersessie 

volgende week verschijnt Both Directions at Once the Lost album van John Coltrane en zaterdag 23 juni om 15:00 uur kan je het album alvast bij ons horen

Janne Schra

Full Image
Afgelopen zaterdag stond Janne Schra op het podium van het Concerto café en speelde ze nummers van haar nieuwe album OK dat vanaf vrijdag te krijgen is!

Guns N' Roses actie

Full Image
De ultieme G 'N R klassieker 'Appetite For Destruction' komt opnieuw uit en we hebben t-shirts en postcards die we daarbij weg mogen geven. 

Nieuwe Concerto releases

Full Image
Twee hele mooie jazz platen in een limited "Concerto" editie. Fraaie uitklaphoes, gekleurd vinyl en slechts 14,99 per stuk.  www.platomania.nl/concerto-releases

Concerto‘s muzikale tip voor de kids!

Full Image
Op 8 juli speelt Henny Vrienten met diverse gasten zijn mooiste kinderliedjes in Paradiso. Meer info daarover hier. Voor de voorstelling van 16:00 mogen we 2x2 kaarten verloten. Kom even langs in de winkel en laat je gegevens achter bij de koffie-balie om kans te maken! 
Nog niet ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Dat kan hier
yd2