Film & Tv-series nieuwsbrief oktober
 
Email Header
yd2

House Of Cards Seizoen 5

4DVD 29,99 / 4BLURAY 39,99
​Cast: Kevin Spacey, Robin Wright, Michael Kelly, Neve Campbell, Joel Kinnaman

Tijdens de presidentiële verkiezingen lopen de spanningen in het Witte Huis op wanneer Frank (Golden Globe winnaar Kevin Spacey) en Claire (Golden Globe winnaar Robin Wright) door hun politieke carrières navigeren en hun relaties herdefiniëren – vooral die met elkaar. Seizoen vijf van het met Emmy's bekroonde politieke drama wordt gemarkeerd door gewelddadige machtspelletjes, nieuwe bondgenootschappen, verrassend verraad en zoals altijd een drang om koste wat kost te winnen – en niet alleen door Frank Underwood. 
meer info 
yd2

Homeland Seizoen 6

4DVD 36,99 / BLURAY 48,99
Cast: Claire Danes, Sebastian Koch

Carrie keert terug naar de VS, samen met haar dochter Franny. De relatie tussen moeder en dochter zal in dit seizoen veranderen. De CIA-agente gaat aan het werk als advocate voor Amerikaanse moslims. Naast de bekende gezichten komen er ook nieuwe personages in dit seizoen. De serie speelt zich af in New York, waar de president-elect, Elizabeth Keane, woont en gaat over de periode voorafgaand aan haar inauguratie. En ondanks dat Keane niet lijkt op Trump, is de serie actueler dan ooit. 
meer info 
yd2

I Am Not Your Negro

DVD 9,99
Regie: Raoul Peck
Cast: Samuel L. Jackson, James Baldwin, Malcolm X, Martin Luther King, Medgar Evers,Ray Charles

In 1979 beschreef James Baldwin in een brief aan zijn literaire agent zijn volgende project, Remember This House. Het zou een revolutionair en persoonlijk boek worden over drie vermoorde vrienden: Malcolm X, Medgar Evers en Martin Luther King jr. Bij Baldwins dood in 1987 waren slechts dertig pagina’s van het manuscript klaar. In I Am Not Your Negro verbeeldt regisseur Raoul Peck het boek dat James Baldwin nooit afmaakte. 
meer info
yd2

King of the Belgians

DVD 12,99
Regie: Jessica Woodworth, Peter Brosens
Cast: Peter van den Begin, Bruno Georis, Lucie Debay, Titus de Voogdt, Pieter van der Houwen

King Of The Belgians is een roadmovie waarin een ingedommelde Koning het leven en zichzelf ontdekt. Nicolas III is een eenzame ziel die al lang het gevoel heeft dat hij een verkeerd leven leidt. Hij vertrekt op staatsbezoek naar Istanbul waar een Britse cineast, Duncan Lloyd, in opdracht van het Paleis een documentaire maakt om het imago van de Koning wat op te fleuren. Tijdens het bezoek komt plots het bericht dat Wallonië de onafhankelijkheid heeft verklaard. 
meer info 
yd2

La Chana

DVD 14,99
Regie: Lucija Stojevic

Antonia Santiago Amador was een van de grootste sterren in de flamencowereld. In de jaren zestig en zeventig maakte La Chana wereldwijd furore met haar vernieuwende stijl en adembenemende ritmes. Peter Sellers, met wie ze samenspeelde in de film The Bobo (1967), vroeg haar naar Hollywood te komen. Maar op het hoogtepunt van haar carrière verdween ze ineens uit de schijnwerpers. La Chana geeft een inkijkje in het hart en de ziel van de zigeunerdanseres als ze na twee decennia voor een keer terugkeert op het podium. 
meer info 
yd2

Django

DVD 12,99
yd2 yd2

Len And Company

DVD 12,99
yd2

The Wall

DVD 14,99
yd2

Wonder Woman

DVD 19,99
yd2

Howards End

DVD 12,99
yd2

This Is Us

Seizoen 1
5DVD 29,99
yd2

Legion

Seizoen 1
3DVD 29,99
yd2
yd2 yd2 yd2

Aanbiedingen

Nu per stuk 8,50, 2 voor 15,-
yd2 yd2 yd2
yd2 yd2 yd2
yd2 yd2 yd2
yd2 yd2 yd2
yd2 yd2

I Daniel Blake

Vanaf 17-11
yd2

Captain Fantastic

Vanaf 17-11
yd2

La Fille Inconnue

Vanaf 17-11
yd2

Fuocoammare 

Vanaf 17-11
yd2
yd2