[Concerto Kids] Nieuwsbrief mei 2018
 
Full Image

#NIEUWE BOEKEN

yd2

Raaf En Papegaai Naar De Bron Van De Nijl

Li Lefebure & Jenny Bakker 14,95 
Een avontuurlijk samenleesverhaal, geschreven in drie leesniveaus, van gemiddeld één tot drie jaar leesonderwijs. Boordevol weetjes en prachtige illustraties. Voor lezers vanaf 6 jaar.
Het is koud in het bos. Daarom besluiten Raaf en Papegaai naar Afrika te gaan. Naar de bron van de Nijl. Daar waar de langste rivier van de wereld ontspringt. Eenmaal in Afrika vernemen ze dat er niet één bron, maar twee bronnen zijn. Kameel zegt dat ze naar het meer moeten, het op een na grootste zoetwatermeer van de wereld! Onderweg beleven ze een spannend avontuur met een cobra en krokodil. Als dat maar goed afloopt ...
yd2

Een Vreemde Aap: In De Schaduw Van De Chimpansee

Li Lefebure & Jenny Bakker 19,95 
Ontdek hoe primatoloog Jane Goodall in de jaren zestig vriendschap sloot met wilde apen en zo de wetenschap op zijn kop zette. Een wonderbaarlijk verhaal verteld door chimpansee David Grijsbaard. Vanaf 9 jaar.
Diep in het oerwoud van Tanzania staan chimpansees David Grijsbaard en Goliath opeens oog in oog met een vreemde aap. In hun bos leven bavianen, franjeapen en andere chimpanseegroepen - maar ze hebben nog nooit zo'n vreemde aap gezien, met alleen haren boven op het hoofd. Goliath is huiverig voor de aap, die hen voortdurend volgt en bespioneert. David daarentegen is nieuwsgierig. Wie is deze vreemde aap?
yd2

Ik Geef Je Mijn Hart

Pim Van Hest 29,95 
Een uniek sprookje met waardevolle levenslessen en adembenemende tekeningen. De oosterse sfeer zal je betoveren. Voor alle leeftijden. Yuto krijgt een bijzonder cadeau. Een cadeau dat zijn leven zal veranderen. Een cadeau dat zal ontroeren, dat zal troosten, dat warmte en beschutting zal geven. Een cadeau voor het leven. Een cadeau om door te geven.
yd2

De Schaduwen Van Radovar

Marloes Morshuis 15,95 
Jona woont met haar ouders, broertje en oma in Sterrenlicht: een van de enorme flats van Radovar. De inwoners van deze grijze stad zijn in de greep van de familiescore, een puntensysteem dat je positie bepaalt. Families die hard genoeg weken en zo voldoende punten verdienen, klimmen letterlijk op in de stad. Wie te veel minpunten scoorts, eindigt als Ondergronder - of erger nog, in een Onderwijk. De regels in de stad zijn streng. Zo mag niemand zonder toestemming naar buiten, zijn planten en dieren verboden en leveren onvoldoendes op school ook minpunten op. Het grootste deel van de mensen in Radovar heeft zich naar het systeem geschikt.
yd2

De Nachtlantaarn

Lisa Thompson 17,50 
Na haar prachtdebuut De Goudvisjongen komt Lisa Thompson met een tweede boek: De Nachtlantaarn. Haar eerste boek is voor vele prijzen genomineerd en ontvangt in Nederland en Vlaanderen een en al lof. 
De elfjarige Nathan vlucht samen met zijn moeder naar een vervallen cottage in de bossen om aan haar vriend te ontsnappen. Wanneer zijn moeder boodschappen gaat halen en niet meer terugkomt, is Nathan bang, alleen en met niets anders dan het donker. Een verhaal vol angst en hoop, eenzaamheid en vriendschap. Hartverwarmende personages en een prangend mysterie dat je de pagina's sneller doet omslaan.

Binnenkort Binnen

yd2

Zeven Manieren Om In Slaap Te Vallen

Theo Olthuis & Marieke Nelissen 14,50 01-06
yd2

Ik Heb Een Vraag


Bart Coenen E.A. 19,99 05-05
yd2

Als Tijd Verglijdt


Isabel Minhos & Madalen Matoso 14,95 13-06
yd2

Haren Vol Banaan


Erik Van Os & Noelle Smit 16,99 25-05
yd2

De Jager En Zijn Hond

Een Wonderlijke Reis Door De Wereld Van Bruegel - Sassafras De Bruyn 17,50 18-05 
yd2

De Robot en het Blauwe Vogeltje

David Lucas –  14,95 28-05
yd2