Programma Concerto podium maart
 
Email Header
Beste mensen,
Hier het programma voor de komende maand! 
Full Image

Marlene Bakker

Vrijdag 2 maart - 17:00

Marlene Bakker speelt as vrijdag in de winkel! Kom even langs om naar deze vertolkster van het Groninger lied te luisteren! Je hoeft namelijk geen Grunneger te zijn om haar album Raif te kunnen waarderen. Een fris debuut dat anders klinkt dan het gros van het Groninger repertoire, en landelijk hoge ogen kan gooien. 
Full Image

Ellen Shae Band

Zondag 4 maart - 16:00

Americana en folk liefhebbers opgelet! Zondag komt de Zeeuwse singer-songwriter Ellen Shae met haar band naar Concerto om het net verschenen album.
Luister maar eens naar het prachtige nummer 'Clouds' van het gelijknamige album
Full Image

Broken Brass Ensemble

Zaterdag 10 maart - 16:00

De eigentijdse injectie die Broken Brass Ensemble aan de New Orleans marching band-sound geeft, is onweerstaanbaar. De band mixt de traditionele New Orleans-brass met hiphop-, funk-, jazz- en balkan-invloeden en maakte met die eclectische sound de afgelopen jaren hard furore in binnen- en buitenland. 
Full Image

Naïve Set

Zondag 11 maart - 16:00

De Amsterdamse indie-band Naïve Set, dat hun platen uitbrengt via Subroutine records,  komt het nieuwe album presenteren op ons podium. Naar een voorproefje luisteren kan hier. Tip voor liefhebbers van o.a. Ultimate Painting. Donderdag 1 maart is de releaseshow in de OT301. 
Full Image

Paul de Munnik

Vrijdag 16 maart - 17:00

Goed Jaar, het nieuwe soloalbum van Paul De Munnik, laat zich thematischgezien in zes woorden samenvatten. Laat. Mij. Lekker. Mijn. Ding. Doen. Daar word Paul namelijk gelukkig van. Hij zegt: Geef me een microfoon, een piano, een fijn bandje, een podium en laat me gewoon lekker zingen. Op 16 maart zal hij een aantal nummers live spelen, zijn fans ontmoeten en albums signeren. 
Full Image

Boekpresentatie Pink Floyd in Nederland

Zaterdag 17 maart - 15:00

Zaterdag 17 maart presenteert Charles Beterams, auteur van Pink Floyd in Nederland , het boek op het podium van Concerto! Beterams ontrafelt in het boek het grote aandeel van ons land in de ontwikkeling van Pink Floyd. Op chronologische wijze en voorzien van unieke en niet eerder gepubliceerde foto’s, opmerkelijke feiten en bijzondere ooggetuigenverslagen van directbetrokkenen vertelt dit boek het volledige verhaal van de legendarische Engelse popgroep vanuit een uniek Nederlands perspectief. 
Full Image

Oscar Benton

Zondag 18 maart - 16:00 

Oscar Benton heeft samen met bluesbroeder Johnny Laporte van Barrelhouse een geweldige comebackplaat gemaakt met de treffende titel  I’m Back. Op zondag 18 maart komen ze langs voor een instore langs en dit belooft een bijzondere middag te worden!
Full Image

Luna Zegers

Zaterdag 24 maart - 16:00

Concert ter presentatie van het album “Entre Dos Mundos” en boek “SOLO”. 
Eind 2017 verscheen het boek Solo van Flamencozangeres  Luna Zegers en daarnaast is er ook het sterke debuutalbum  Entre dos mundos. Achter haar liefde voor flamenco gaat een hartverscheurend verhaal schuil. 
Full Image

OOO (Out Of Order)

Zondag 25 maart - 16:00

Kort, krachtig en fel:  OOO (staat voor Out of Order) is een energieke punkband uit Groningen. Een avondje uit in de kelder van VERA is waar het allemaal begon: de toen nog drie vriendinnen besloten een band op te richten. Inmiddels hebben ze al een aardige fanbase bij elkaar geschreeuwd, en waren ze ook al als voorprogramma van bands als Chastity Belt, Peach Kelli Pop en Cocaine Piss te beleven. Alvast een stukje luisteren kan hier
Full Image

Camilla Blue

Vrijdag 30 maart - 17:00 

Camilla Blue ‘schildert’ al spelend haar eigen wereld met melodieën, teksten, arrangementen en originele songstructuren. Joyce speelt piano gitaar en zingt met het hart op de tong, krachtig en direct. In een tijd van instagram-filters, spotify en digitale studiotechnieken wil Joyce haar muziek juist puur houden, dus werd in de studio alles live op de analoge band ingespeeld. 
Full Image

Kruidkoek

Zaterdag 31 maart - 16:30 

Kruidkoek speelt GarageJazz; een obscure mix van jazz, rock en Tarantinofilms met een ongezonde dosis improvisatie en humor. De ideale muzikale uitlaatklep van vier goede vrienden die hun grenzen blijven verleggen en sinds het ontstaan in 2014 al vele luisteraars bekoren. Zo speelden ze toko’s in het hele land plat waaronder Paradiso, Melkweg, Het Bimhuis, Jazz in Duketown en de Popronde. Na de twee EP’s “Luchtig Beslag” en “Kruidkoek II: Snode Plannen” verschijnt op 29 maart hun debuutalbum.
Nog niet ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Dat kan hier
yd2