Film & TV-series nieuwsbrief 8 mei
 
Email Header
yd2

DVD Presentatie Het Leven Is Vurrukkulluk

Donderdag 10 mei Concerto 15.00
Met Frans Weisz en Geza Weisz.
In Het Leven is Vurrukkulluk, naar de succesvolle roman van Remco Campert, volgen we drie verschillende liefdesrelaties in Amsterdam die allen verbonden zijn door verlangen, hoop en geluk. meer info
DVD 12,99 
FACEBOOK EVENT

#TV Series

yd2

McMafia

3DVD: 19,99
Alex Goldman, zoon van een verbannen Russische maffiabaas, is opgegroeid als Brit. Hij vindt zijn familie het belangrijkste wat er is. Maar niet als het om zaken gaat. Want van de georganiseerde misdaad moet Alex niets hebben. Hij heeft een keurig eigen bedrijf in de Londense City en is vastbesloten om met zijn vriendin Rebecca een mooi bestaan op te bouwen. Maar dan dreigen de mensen die hem dierbaar zijn het slachtoffer te worden van een keiharde machtsstrijd. Alex zal moeten bepalen hoe ver hij wil gaan om hen te beschermen. Hij raakt steeds meer verstrikt in de criminele wereld en komt een complex netwerk op het spoor, met witwassers in Dubai, cybercriminelen in India, machtige Russen in Londen en smokkelende Bedoeïenen in de Negev-woestijn. Zal Alex bestand zijn tegen de vele verleidingen die op de loer liggen?
yd2

Cape Town

2DVD: 18,99
Naar de bestseller van Deon Meyer: Feniks. Mat Joubert gold als de beste rechercheur van Kaapstad, geliefd bij de leiding omdat hij elke zaak oploste. Maar dat was een jaar geleden, voor zijn vrouw Lara werd vermoord bij een undercoveroperatie. Sindsdien zit Mat in een neerwaartse spiraal, geplaagd door vage herinneringen aan de moord en vol verwijten dat hij Laura niet wist te redden.
yd2

Last Post series 1

2DVD: 19,99
Aden, 1965. De mannen van de Britse Koninklijke Marechaussee kampen met een felle opstand. De spanningen zijn hoog in de hitte van de woestijn; elke misstap kan de dood betekenen. Maar het leven en de liefde moeten doorgaan. De jaren '60 beginnen: seksuele bevrijding, verleidelijke nieuwe muziek en buitensporige mode. Geïsoleerd in dit onbekende land, is niets zeker en worden relaties getest. Deze bittere oorlog brengt gevaar en verraad met zich mee en zal de code, waaraan deze toegewijde soldaten leven, in twijfel trekken.
yd2

Beck seizoen 7

2DVD: 22,99 
Martin Beck is inspecteur bij de moordbrigade van de Zweedse nationale politie. Hij en zijn collega‘s hebben dagelijks te maken met gruwelijke, maar vaak ook fascinerende moordzaken.
Het is alweer het zevende deel waarin de kundige speurder Beck weer tot het uiterste wordt gedreven om de onderzoeken rond de moordzaken tot een goed einde te brengen. Omdat Steinar Hovland meer verantwoordelijkheden heeft gekregen in het rechercheteam, besluit Beck de nationale veiligheidspolitie te helpen bij het onderzoek naar een verdachte terrorist. En zo werken de mannen uiteindelijk toch weer samen. Naast het oplossen van nieuwe misdaden krijgt het team te maken met persoonlijke problemen, onderlinge competitie en jaloezie.
yd2

Sandhamn Murders Seizoen 3

2DVD 22,99 (vanaf 18-5)
Als op een dag een groepje kinderen verstoppertje speelt in het bos doet één van hen een verschrikkelijke ontdekking. Er ligt een menselijke arm in een zak… Mia en Thomas onderzoeken de zaak en ontdekken dat het verband houdt met de verdwijning van een meisje een jaar eerder. Doktoren kunnen dit bevestigen. Als een tweede meisje vermist wordt opgegeven in Sandhamn gaat de politie samen met vrijwilligers op zoek. Is zij ook vermoord? Mia wordt op de boot naar Sandhamn geslagen. Was het dezelfde persoon die de twee meisjes liet verdwijnen? Als wederom menselijke resten worden gevonden wordt er een grootschalig onderzoek gestart door de politie.

#Films

yd2

Three Billboards Outside Ebbing 

DVD 18,99
Regie: Martin McDonagh
Cast: Caleb Landry Jones, Abbie Cornish, Sam Rockwell, Frances McDormand, Woody Harrelson

Een donker en komisch drama van Oscarwinnaar Martin McDonagh (In Bruges). Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter, neemt Mildred Hayes (Oscar®winnares Frances McDormand) een gedurfde stap. Ze laat drie controversiële boodschappen op reclameborden plaatsen langs de weg richting haar dorp gericht aan het gerespecteerde politiehoofd, William Willoughby (Oscar® genomineerde Woody Harrelson). Winnaar in de categorie ‘Beste Scenario’ tijdens het filmfestival van Venetië. Grote winnaar Bafta Awards met vijf prijzen en een Oscar voor Frances McDormand. meer info
yd2

A Ghost Story

DVD 14,99 
Regie: David Lowery
Cast: Casey Affleck, Rooney Mara, Richard Krause, Will Oldham, Kesha

A Ghost Story, de nieuwe film van de veelgeprezen regisseur David Lowery (Ain't Them Bodies Saints, Pete's Dragon), is een unieke overpeinzing van verlies, genegenheid en de zin van het leven. Een onlangs overleden man (Academy Award-winnaar Casey Affleck) keert als een spookverschijning terug naar huis om zijn vrouw (Rooney Mara) te troosten. Volkskrant: 'Indrukwekkend, hoe David Lowery met weinig middelen een indringend verhaal weet te vertellen. A Ghost Story geeft een zowel spirituele als nuchtere kijk op de dood en wat daarna overblijft.' meer info
yd2

All The Money In The World

DVD 14,99
Regie: Ridley Scott
Cast: Mark Wahlberg Michelle Williams Christopher Plummer

Oliemagnaat J.P. Getty (Christopher Plummer) is de rijkste man ter wereld. Wanneer in de zomer van 1973 zijn kleinzoon in Rome wordt ontvoerd door de Italiaanse maffia, eist men 17 miljoen dollar aan losgeld. De miljardair weiger echter ook maar één cent te betalen, waarna de familie het afgesneden oor van de jongen ontvangt. Wanhopig om haar zoon te redden alvorens hij verder in stukjes wordt gesneden, besluit zijn moeder Gail (Michelle Williams) om zelf te onderhandelen met de ontvoerders. De Morgen: 'Bijzonder capabel opgebouwde thriller die van begin tot eind boeit'. meer info
yd2

Greatest Showman

DVD 18,99
Regie: Michael Gracey
Cast: Hugh Jackman, Michelle Williams, Zac Efron, Zendaya

Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter ‘de grootste show van de wereld’, een betoverend spektakel en de viering van zijn levende fantasie. Een voorstelling die een wereldwijd publiek aansprak en in vervoering bracht. De film is geregisseerd door nieuwkomer Michael Gracey en voorzien van de muziek van Oscar® winnaars Benj Pasek en Justin Paul (La La Land). De overige rollen worden vertolkt door Oscar® genomineerde Michelle Williams, Zendaya, Zac Efron en Rebecca Ferguson.

Ook verschenen:

yd2 yd2 yd2

Verwacht:

yd2 yd2 yd2
yd2 yd2 yd2
yd2