Volledige vergoeding NHGDoc en meer..
 
Email Header

CGM en NHGDoc gaan de samenwerking aan!

Dankzij onze samenwerking kunnen gebruikers van CGM HUISARTS en CGM WEBHIS ZORGDOSSIER vanaf 1 januari 2019 profiteren van een collectiviteitskorting.
yd2

 

 

 

NIEUW: Gratis online masterclass (3 accreditatiepunten)

Wilt u ook weten hoe NHGDoc u tijd bespaart? En welke voordelen NHGDoc nog meer voor u oplevert? Dan kunt u de gratis online NHGDoc masterclass (3 accreditatiepunten) volgen. Let op, nog maar een aantal plaatsen beschikbaar! Aanmelden >>

 

 

 

Volledige vergoeding voor NHGDoc

NHGDoc is als een medisch innovatief product aangemerkt binnen segment 3 – de innovatiegelden. Dit betekent dat een zorgverzekeraar de gebruikerskosten van NHGDoc vanuit deze aanvullende prestatievergoeding volledig kan vergoeden. Lees meer >>

 

 

 

Seminar eHealth & Ziektelastmeter COPD

Na de succesvolle eerste editie in april, vindt dinsdag 4 december de tweede editie van het seminar eHealth & Ziektelastmeter COPD plaats (geaccrediteerd). Bent u er ook bij? Klik hier voor de uitnodiging.

NHG Congres: onthulling nieuwe functionaliteit

Ook dit jaar is NHGDoc aanwezig op het NHG Congres. Op het congres onthullen wij een nieuwe functionaliteit die u ontzettend veel uitzoekwerk uit handen neemt. Benieuwd? U bent van harte welkom bij de NHGDoc stand op 9 november.
Full Image
www.nhgdoc.nl | info@nhgdoc.nl | 010-8503939

ExpertDoc B.V.
uitgever van NHGDoc
www.expertdoc.nl
yd2