Belangrijke wijziging NHGDoc - gele knop
 
Email Header
yd2

Gele knop vanaf 1 januari 2018 alléén bij hoge prioriteit

Wellicht heeft u het in de vorige nieuwsbrief al gelezen: vanaf 1 januari 2018 zal de NHGDoc knop alleen geel oplichten bij hoge prioriteitsadviezen. Bij lage en/of middel prioriteitsadviezen blijft de knop groen. U kunt dit altijd wijzigen. Natuurlijk kunt u ook alle adviezen, ongeacht de prioriteit, teruglezen onder de NHGDoc knop.

Lees hier meer over de prioriteitsindeling. 

 

 

 

NHG Congres 2017
Verlenging beursaanbieding

NHGDoc stond 17 november op het geslaagde NHG Congres. Ter ere van de geplande lancering van de Bijwerkingzoeker (1 januari 2018) konden bezoekers bij de NHGDoc stand het Bijwerkingenspel spelen. Het Bijwerkingenspel trok veel geïnteresseerden, maar wat blijkt? Het is complex om zonder (digitaal) hulpmiddel bijwerkingen van medicatie te benoemen. De Bijwerkingzoeker zal dus een goede toevoeging zijn aan NHGDoc!
yd2 yd2
Beursaanbieding gemist?
Tijdens het NHG Congres kon u profiteren van de beursaanbieding: een gratis Fitbit Alta HR bij een 2-jarig NHGDoc abonnement. Was u niet aanwezig op het NHG Congres? Vanaf 17 november t/m 31 januari 2018 kunt u deze beursaanbieding hier afsluiten.

 

 

 

Jaarlijks sterven 500 Nederlanders onnodig aan de gevolgen van hepatitis B en C

En dit aantal neemt jaarlijks toe. Lever-experts en patiëntenvereniging luiden daarom de noodklok. De Nationale Hepatitis Dag op 9 november besteedde aandacht aan deze zorgelijke situatie met onder andere deze video.
yd2
Huisartsen kunnen het verschil maken bij het identificeren van hepatitis B of C drager
U kunt met NHGDoc met het in 2016 gereviseerde ziektedomein LEVER eenvoudig een belangrijke groep risicopatiënten in beeld krijgen, namelijk die met een ALAT > 66 IU/L zonder duidelijk verklarende oorzaak. Geef prioriteit aan Hepatitis gerelateerde adviezen. Lees hier hoe u prioriteiten toekent binnen NHGDoc.

 

 

 

yd2

Prof. dr. Jako Burgers neemt zitting in de Raad van Commissarissen van ExpertDoc

Jako Burgers, hoofd afdeling Richtlijnontwikkeling & Wetenschap van NHG en bijzonder hoogleraar ‘Bevorderen van persoonsgerichte zorg in richtlijnen’ aan de Universiteit Maastricht, is op 29 augustus 2017 benoemd in de Raad van Commissarissen van ExpertDoc. Als NHG commissaris volgt hij Marc Eyck op, die zich vele jaren namens het NHG heeft ingezet voor de ontwikkeling en uitrol van NHGDoc.
De directie van ExpertDoc is bijzonder blij met de benoeming van Jako Burgers, waardoor de lang bestaande samenwerking tussen kennisontwikkeling (NHG) en kennis modelleren en toegankelijk maken (ExpertDoc) in NHGDoc verder kan worden uitgebouwd.
Full Image
Meer informatie of abonnement afsluiten?
Ga naar ​ www.nhgdoc.nl of bel 010-8503939

ExpertDoc B.V.
uitgever van NHGDoc
www.expertdoc.nl
yd2