Uitnodiging boekpresentatie Dick Maas - Buurman, wat doet u nu?
 
Full Image

23 april boekpresentatie & signeersessie Dick Maas - Buurman, wat doet u nu?

Zondag 23 april presenteert Dick Maas zijn boek Buurman, wat doet u nu? op het podium van Concerto!!! Uiteraard zal hij ook exemplaren signeren.

'Buurman, wat doet u nu?' geeft een kijkje achter de schermen van de Nederlandse film en is hier te bestellen in onze webshop.

Bij deze willen we iedereen die interesse heeft van harte uitnodigen voor deze middag. De presentatie begint om 15:00 uur op zondag 23 april en entree is vrij, je kan zo naar binnen lopen. 

Concerto Utrechtsestraat 52-60 A'dam
www.facebook.com/events/297312910699195
www.concerto.amsterdam
Full Image

Over het boek

Tips, Trucs, Anekdotes, Roddel & Achterklap.

Een onmisbaar boek voor filmmakers, filmliefhebbers en aankomend regisseurs.

Een onthullend kijkje achter de schermen van de Nederlandse film! 
Hoe vermijd je de valkuilen en grijp je de kansen?

Hoe schrijf je een script? - Is succes te voorspellen? - Wat kost een film? - Waarom heb je acteurs nodig? - Zijn seksscènes leuk? - Hoe ziet een storyboard er uit? - Wat zijn Special Effects? - Hoe krijg je publiek naar de bioscoop? - Wanneer is je film succesvol?

Dick Maas neemt een unieke plek in binnen de Nederlandse filmgeschiedenis. Als scenario-schrijver, regisseur, producent en componist was hij verantwoordelijk voor een aantal van de grootste kaskrakers van de laatste 35 jaar. Zijn films trokken alleen al in Nederland meer dan 7 miljoen mensen naar de bioscoop. Dat filmen in Nederland niet altijd rozengeur en maneschijn is, lees je in dit boek. En intussen steek je ook nog wat op van filmmaken. meer info
Full Image
yd2
Volg ons ook via  Facebook Twitter en  Instagram