De eerste optredens voor RSD zijn bekend!
 
Full Image
Beste lezer,
We naderen de maand april tot op de dag. Dat betekent dat Record Store Day er weer aan komt, de dag waarop wereldwijd het platenzaak-fenomeen in het zonnetje wordt gezet. Wij doen natuurlijk mee! En niet zomaar... op zaterdag 22 april vormt zich in Concerto een mini-festivalletje met optredens van de hotste Nederlandse acts. Kom dus niet alleen speuren naar exclusieve vinyl releases, maar drink een kopje koffie of een biertje met toffe livemuziek. De eerste namen zijn bekend... lees gauw verder!

Liefs,
Team Concerto


ps. vergeet niet vanmiddag Pizza Knife te checken! 17:00, live.
pps. en natuurlijk
Cosmic Crooner, zondag 2 april ook om 17:00.

 

 

 

yd2

Nieuwe releases week 13

Na een succesvolle luistersessie, is het debuut van Boygenius, de singer-songwriter supergroup van Phoebe Bridgers, Julien Baker en Lucy Dacus, nu echt uit! Kom je NU langs? Dan maak je nog kans op de exclusieve litho! Verder: Turkse psych-funk hit Altin Gün; Melanie Martinez hult haar muziek in magisch realisme; Amsterdamse DIY Cold Wave van Ambassade; jazz van kosmische proporties: Alice Coltrane's meesterwerk eindelijk weer op vinyl; Moonage Daydream, de hitdocu over Bowie, nu uit op vinyl!
Bekijk meer
yd2
yd2

RSD '23: Bente

Na een fantastisch optreden in onze huiskamer enkele maanden geleden, keert Bente tijdens RSD terug voor wederom een knus concert! De vorige keer stond het vol van voor naar achteren en zong iedereen in volle overgave mee. Denken jullie dat optreden te kunnen overtreffen? Kom langs en bewijs het!

ps. haar debuut vind je bij ons op wit-gekleurd vinyl!
zie hier

RSD '23: Dorpsstraat 3

Dorpsstraat 3 heb je vast al meerdere malen bij ons voorbij zien komen, we zijn namelijk groot fan. Hun muziek is beïnvloed door artiesten als Grauzone, de Nederlandse beatgroep ZZ & de Maskers, Kraftwerk en Erkin Koray waardoor er een unieke mix ontstaat van synthwave, Nederbeat en Turkse invloeden.
yd2
yd2

Hiphop back in stock

3 hiphop classics voor in je platencollectie zijn eindelijk weer binnen:

Gang Starr - Step Into The Arena

MF Doom - Operation: Doomsday (Original Artwork)

KMD - Bl_ck B_st_rds (op gelimiteerd rood vinyl)

Wees snel want voor je het weet zijn ze weg...
meer hiphop classics

Prins S. en De Geit live in concerto

Prins S. en de Geit is één van de Nederlandse electro-pop hits van dit moment. Vanaf vandaag is hun debuut eindelijk op plaat te krijgen, en bij ons op exclusief rood vinyl. Maar eigenlijk wil je ze live zien. Hun energieke shows en kolderieke teksten hebben al menig micro-beving veroorzaakt - iets dat ze op donderdag 6 april mogen herhalen in Concerto! Bovendien komen ze signeren. Entree = gratis, Meer info
yd2

 

 

 

Nu de Marvel Multiverse al enkele films niet thuisgeeft, introduceert Concerto zijn eigen superhelden:

Full Image
Volg ons ook via Facebook, Twitter en Instagram
yd2