Beck, The Dying Detective + nieuwe films
 
Email Header
yd2

Beck (Seizoen 8)

2 DVD 19,99

Het achtste deel van misschien wel de bekendste crime detective uit de Lumière crime series. Nieuwe afleveringen van Zwedens bekendste detective (gebaseerd op de boeken van Maj Sjöwall en Per Wahlöö)!

Lees meer


 

 

 

yd2

 

 

 

#Nieuwe TV Series

yd2

The Dying Detective

DVD 16,99

Lars Martin Johansson is een levende legende. Toen hij nog als hoofd van de Zweedse misdaadpolitie werkte was hij iedereen een stap voor. Nu hij op pensioen is, is zijn leven saai geworden. Maar een plotse beroerte haalt zijn leven compleet overhoop. Wanneer zijn dokter hem vertelt over een 30 jaar oude, onopgeloste moord op een negenjarig meisje, besluit hij die zaak toch nog te kraken samen met zijn vriendin en ex-collega Jeanette Eriksson.

Lees meer
#Nieuwe Films

yd2

La Ultima Primavera

DVD 12,99

Ensemblefilm La última primavera is een eerbetoon aan het leven in de marge van de Spaanse maatschappij. Regisseur Isabel Lamberti mag trots zijn op haar debuut, dat fraai oogt, met gevoelig camerawerk en een knappe montage.
(De Volkskrant)

Lees meer
yd2

Summerland

DVD 12,99

Om zich te kunnen concentreren op haar werk als schrijfster in het midden van WOII, sluit de jonge ambitieuze Alice (Gemma A.) zich op in haar werkkamer op de kliffen van Dover. Afgesloten van de buitenwereld probeert ze wetenschappelijk bewijs te vinden dat mythes en magie niet bestaan.

Lees meer


yd2

Beyond The Edge

DVD 9,99

Hedendaags Moskou. Een getalenteerde gokker verzamelt een team van mensen met superkrachten om veel te winnen in een casino. Maar bij het spel komt hij terecht tegen een veel sterkere mystieke rivaal en belandt in een impasse, waardoor hijzelf en zijn team in gevaar komen. Om zijn vrienden en zijn vriendin te redden, zal hij tot het uiterste moeten gaan.

Lees meer 

 

 

yd2