Wat heeft 2019 voor u opgeleverd?
 
Email Header
Het jaar 2019 staat voor NHGDoc in het teken van groei. Met een groeiend aantal nieuwe verbeteringen, functionaliteiten én nieuwe gebruikers. Aangezien 2019 alweer bijna ten einde is, kijken wij graag terug naar afgelopen jaar.

 

 

 

Revisie CVRM komende maand beschikbaar

Het gereviseerde domein Cardiovasculair Risicomanagement (CVRM), gebaseerd op de laatste herziening van de NHG-Standaard, is komende maand beschikbaar in NHGDoc. We wachten nu alleen nog op de definitieve autorisatie van het NHG en stellen dan uiteraard het domein direct voor u beschikbaar!

Nieuwe functionaliteiten
NHGDoc berekent straks onder andere voor u automatisch het risico op sterfte aan hart- en vaatziekten op basis van de gegevens in het dossier. Dient het risico geschat te worden op basis van de SCORE-tabel? Dan vindt u in het advies het risico op sterfte uitgedrukt als percentage. Daarnaast ziet u, dankzij het uitgelichte blokje in de SCORE-tabel, binnen één oogopslag het risico van de desbetreffende patiënt. Handig voor het gesprek met uw patiënt!

CVRM nieuwsbrief special
Benieuwd wat er straks nog meer nieuw is? Houd dan de CVRM nieuwsbrief special in de gaten. Deze ontvangt u zodra het gereviseerde domein beschikbaar is.

 

 

 

LabGuard: antwoorden casus H&W 10

LabGuard is sinds juni exclusief beschikbaar voor alle NHGDoc gebruikers. Maar wat betekent LabGuard dan voor u in de praktijk? In de H&W van oktober hebben we daarom een casus met twee vragen gepubliceerd, zie hieronder. Wist u dat LabGuard met één klik op de knop antwoord geeft op deze vragen? Dat bespaart u dus veel zoekwerk en dus veel tijd! Bekijk de antwoorden hier.
Full Image

 

 

 

Lancering MiGuide (app voor diabetespatiënten)

Onze mobiele app MiGuide is dit jaar gelanceerd. Wat MiGuide uniek maakt is dat de app via NHGDoc gekoppeld is aan uw HIS. Hierdoor kan MiGuide slimme adviezen geven, mede op basis van de gegevens uit het patiëntdossier. Huisartsenpraktijken met NHGDoc kunnen zich aanmelden voor MiGuide via het MiGuide contactformulier.
Full Image

 

 

 

Sluit nu een abonnement af en profiteer direct van de voordelen van NHGDoc!
www.nhgdoc.nl | info@nhgdoc.nl | 010-8503939

ExpertDoc B.V.
uitgever van NHGDoc
www.expertdoc.nl
yd2